Just nu är vissa produkter försenade några veckor som är på väg till oss, på grund av problem med leveranser till Sverige.
Det kan därför vara lite längre leveranstider av vissa produkter, även om det står att de finns i lager.

Däckmönster på traktordäck

Här kan du läsa om de mönster vårt utbud av däck har. Det finns olika mönster på framdäck och bakdäck. Det beror på däckets användningsområde. Om det ska användas på t.ex. gräs, vägar, lerjordar etc.

Mönster på framdäck

Här kan du läsa mer om däckmönster för våra framdäck och vad som skiljer och vilka fördelar som finns.


Framdäck för traktor med bra styrförmåga (TF 8181)

TF 8181

Framdäck med mönster TF 8181 har 4 ribbor och är konstruerat för högre bärighet, om du t.ex. använder frontvikter. Dessutom har detta mönster bättre egenskaper för körning på vägar. Detta uppnås bland annat av större den större kontaktyta mot marken man får med fyra ribbor (4-rib). Visa alla framdäck med TF 8181.


Framdäck för traktor med bra styrförmåga i lerig jord (TF 9090)

TF 9090

Däckmönster TF 9090 är anpassat för bra förmåga att styra i leriga jordar, och på mjuk mark. För att uppnå detta har däcket det klassiska mönstret med tre ribbor. Detta gör att däcket lättare kan tränga ner i underlaget och spåra sig. Visa alla framdäck med TF 9090.


Framdäck för traktor med extra bra styrförmåga och hanteringsförmåga i lerig jord (PRORIB F2M)

PRORIB F2M

Däckmönster PRORIB F2M är anpassat för en extra bra hanteringsförmåga i leriga jordar. Detta uppnår PRORIB F2M med fyra ribbor. Däcket tränger ner och spårar bra med sina fyra ribbor. Visa alla framdäck med PRORIB F2M.
Mönster på bakdäck

Här kan du läsa mer om däckmönster på våra bakdäck för traktorer. Olika mönster ger olika egenskaper som kan vara bra att känna till.


Bakdäck för traktor med bra bra självrensande dragförmåga (TR 135)

TR 135

Bakdäck med mönster TR 135 är extra förstärkta mot skärande underlag i däckets hölje. Det har förbättrat skydd mot punkteringar genom sin gummiblandning. Det ger däcket en längre livslängd, vilket är bra för plånboken. Däcket används till lantbruk med arbetsuppgifter inom jordbearbetning. Andra goda fördelar är bra dragförmåga med djupa däckklackar, självrensande och hög lastkapacitet. Visa alla bakdäck med TR 135.

Dragförmåga Hållbarhet Motståndskraft Lastkapacitet Självrensande
Mönster på radialdäck för traktor

Här hittar du egenskaper på däckmönster för radialdäck till traktor. Olika mönster skapar olika förutsättningar, så välj alltid rätt däckmönster beroende på vilket arbete din traktor ska utföra.


Radialdäck för traktor RT 855

AGRIMAX RT 855

Radialdäcket BKT AGRIMAX RT 855 är konstruerat för transporter med god komfort, och samtidigt självrensande däckmönster för körning på åker. Det här gör att däcket kombinerar goda egenskaper för att snabbt växla mellan körning på åkermark och transporter på vägarna. Dessutom är AGRIMAX RT 855 konstruerat för hög lastkapacitet. Visa alla traktordäck med AGRIMAX RT 855.

Dragförmåga Hantering Komfort Lastkapacitet Självrensande


Radialdäck för traktor RT 765

AGRIMAX RT 765

Radialdäcket BKT AGRIMAX RT 765 är konstruerat med stålbälte för att uppnå extra motståndskraft och klara påfrestningar ännu bättre. Utmärkande för RT 765 är också låg jordpackning. Andra egenskaper är god komfort på väg och bra hanteringsförmåga. Visa alla traktordäck med AGRIMAX RT 765.

Dragförmåga Hantering Komfort Lastkapacitet Stålband


Radialdäck för traktor RT 657

AGRIMAX RT 657

Radialdäcket BKT AGRIMAX RT 657 är konstruerat för transporter i högre fart med bibehållen bränsleekonomi och komfort. Dessutom klarar RT 657 detta med hög belastning. Andra egenskaper är mindre packning av jord och bra dragförmoge vid arbete på jord. Visa alla traktordäck med AGRIMAX RT 657.

Dragförmåga Hantering Komfort Lastkapacitet Bränsleekonomi