Alliance

Nu har vi glädjen att kunna erbjuda Alliance, ett kvalitetsdäck till maskiner och traktorer till mycket bra priser. Däcken tillverkas av ATG (Alliance Tire Group) och finns representerade i över 120 länder. Även märken som Galaxy och Primex ingår i ATG. ATG ägs sedan 2016 av The Yokohama Rubber Company, Limited, och ingår numera i deras division Off Highway Tires (nytt fönster).

Ett brett sortiment för traktorer, entreprenad och jordbruk

Utbudet på däck från Alliance är brett, och däck finns till jordbrukets traktorer och skördetröskor, till truckar, grävmaskiner och hjullastare inom entreprenad, skogsbruk och mycket mer. Så oavsett om du vill ha mindre jordpackning, bättre drivförmåga eller utmärkt komfort, kan du alltid hitta ett däck från Alliance.

Däckmönster för olika arbetsuppgifter

Först ut är de populära däckmönstren FarmPRO för diagonaldäck (både framdäck och bakdäck) och AGRI STAR II för radialdäck (uppdateras när detta skrivs). Dessa två populära mönster täcker en stor del av våra kunders behov, där diagonaldäcken är vanligare på tvåhjulsdrivna traktorer, och radialdäcken är vanligare för fyrhjulsdrivna traktorer. Klackarna på FarmPRO och AGRI STAR II är omsorgsfullt utvecklade för bästa grepp och drivförmåga, med bibehållen slitstyrka.